Pozdravljeni na našem blogu

Zaposleni v oddelku za dokumentarno fotografijo Muzeja novejše zgodovine Slovenije smo v želji po čim širšem dostopu informacij in fotografij, ki jih hrani naš muzej, osnovali t.i. internetni blog.

Na njem se boste lahko poleg aktualnih informacij o oddelku in našem delu seznanili tudi s fotografskimi fondi oz. zbirkami, ki jih hrani Muzej novejše zgodovine Slovenije in morda med njimi uspeli najti tudi fotografije, ki vam bodo bodisi v pomoč pri vašem raziskovanju bodisi pri vašem obujanju spominov.

Veseli bomo vaših pohval, predlogov ali kritik. Upamo tudi na vaše sodelovanje pri dodatni dokumentaciji objavljenih fotografij. Tako lahko pod vsako fotografijo vnesete svoj komentar, nam morda zaupate vaše spomine iz dogodka, ki ga prikazuje fotografija, itd. Komentarje nam lahko posredujete tudi na elektronski naslov: fototeka ali na naslov: Muzej novejše zgodovine Slovenije, Celovška cesta 23, 1000 Ljubljana.

V primeru, da bi katero izmed fotografij radi shranili v svoj arhiv ali pa jo objavili, vas naprošamo, da nam svojo prošnjo posredujete na zgoraj navedeni naslov.

Veselo raziskovanje po našem blogu vam želimo.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: