Morda poznate vi? (5)

Prejšnji teden ste nam zares prijazno priskočili na pomoč. Izkazalo se je, kako pomembna je pomoč ljudi, ki na fotografijah prepoznajo podobo svojega domačega kraja. Uspelo nam je dokumentirati vse posnetke, za kar se vam še enkrat zahvaljujemo.

Tudi ta teden objavljamo štiri fotografije, posnete najverjetneje ponovno na Primorskem. Veseli bomo, če nam boste ponovno priskočili na pomoč.

Dodajmo še dve fotografiji, za katere predvidevamo, da sta nastali na Štajerskem. Tudi tu bomo veseli vaše pomoči.

Vsi ki bi z nami radi delili informacije oz. bi nam o priloženih fotografijah radi pomagali razjasniti kakšen podatek vljudno prosimo, da nam svoja sporočila pustite v spodnjem prostoru za komentarje. Seveda pa nam lahko pišete tudi na elektronski naslov: Andreja Bajželj.

4 Comments on “Morda poznate vi? (5)

  1. Na slikah 1, 3 in 4 je Ajdovščina, slikana nekje iz vzhodne smeri, iz pobočij Trnovske planote. Prepoznavne so stavbe vojašnice na Vipavski cesti (3 večje bele stavbe). Slika 2 bi bil lahko pogled na Col, pogled s ceste Col-Kalce

  2. MŠ264_7 je Ajdovščina slikana iz “prve rajde” prvega večjega ovinka na cesti Ajdovščina Col, MŠ264_10 isto kot 7, le da je slikana z izogibališča cca 200 metrov pred “prvo rajdo”, MŠ264_4 Cesta Col – Višnje – Podkraj takoj naprej iz Cola, vidi se skale, ki so pred nekaj leti padle na cesto

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: